Even voorstellen

Mijn naam is Michel Schrauwen. In 1969 ben ik geboren te Nijmegen en inmiddels ben ik al enkele jaren gelukkig getrouwd met Wendy Verschuren. Samen hebben we een zoontje waar we erg trots op zijn. Zijn naam is Timo. Golfen is mijn grootste passie en om deze reden heb ik hier mijn beroep van gemaakt. Al enige jaren ben ik golfprofessional op de prachtige locatie van Golfclub De Dorpswaard. Waar begon het voor mij…

michel

 

Vanaf 1990 ben ik werkzaam in de sportwereld. Na mijn Cios sportopleiding werkte ik 12 jaar als sportinstructeur bij de luchtmacht. Hier heb ik enkele onvergetelijke ervaringen opgedaan zoals mijn werkzaamheden in Canada en het spelen in het Nederlandse luchtmachtteam, waar ik twee wereldkampioenschappen heb mogen meemaken. Naast mijn werkzaamheden binnen de luchtmacht was ik actief als trainer van Tennisschool Frisselstijn te Veghel en als hockeytrainer bij diverse clubs. Mijn tweede passie in de sportwereld is hockey. Als hockeyer speelde ik voor het eerste van Keep Fit uit Oss en HC Den Bosch.

Mijn eerste golfervaring deed ik op via het Cios waar ik een cursus volgde, drie jaar later werd ik aangenomen op de golfopleiding aan de Hogeschool te Tilburg. Mijn stage liep ik des tijd bij mijn huidige collega Paul Looijmans en sinds die tijd werken wij samen. In 2003 zijn wij gestart met Golfschool Perfect Golf om de krachten te bundelen. Allereerst vanuit Golfcentrum Best en in 2007 kwam daar De Dorpswaard te Kerkdriel bij waar ik fulltime aan de slag ben gegaan.

Mijn enthousiasme en ervaring wil ik op een ontspannen manier overbrengen. Enerzijds aan mensen die zich tot de golfsport voelen aangetrokken en hierin opgeleid willen worden, anderzijds aan ervaren golfers die zich verder willen bekwamen en specialiseren. Voor het opdoen van kennis ga ik jaarlijks naar een van de beste swingcoaches van Amerika ‘Mike Bender’. Met deze kennis en ervaring kan Perfect Golf zowel sportief als zakelijk, nu en in de toekomst, iets voor u betekenen!


Leave a Reply