Golflessen

Golfprofessional Michel Schrauwen over golflessen

“Golflessen hebben één heel belangrijk doel: het verbeteren van uw golfspel. Golflessen zijn daarom ook bedoelt voor degene die al ervaring hebben met de sport en die tijdens het spelen tegen bepaalde zaken aanlopen welke onder de loep moeten worden genomen. Verbeteren van het spel en daarmee het verhogen van het plezier is vervolgens  het resultaat wat Golfschool Perfect Golf wenst te realiseren samen met u”

‘Iedereen met baanpermissie of een handicap kan een golfles reserveren in mijn agenda. Daarnaast hoeft u geen lid te zijn van Golfclub De Dorpswaard om een les te kunnen nemen’

Golfschool Perfect Golf heeft het volgende aanbod op het gebied van golflessen.

Prijs €

 

Opnieuw instromen

Het doel hiervan is om opnieuw een start te maken met de golfsport. Alleen of in groepsverband tot een maximum van () personen. Deze optie is speciaal bedoelt voor personen die ooit al eens een start hebben gemaakt met de golfsport maar die daarna zelden meer een golfbal hebben geslagen. De duur van deze mogelijkheid is 1,5 uur en gedurende dit tijdsbestek ontvangt u een uitgebreide uitleg over de golfsport. Daarna is het zaak om de draad weer op te pikken door zelf wat ballen weg te slaan op de driving range.

Prijs €

 

Individuele lessen

Individuele lessen zijn bedoelt voor de golfer met de nodige ervaring. Deze les is uitsluitend te boeken voor maximaal 2 personen zodat de golfprofessional maximale uitleg kan bieden. U kunt zelf kiezen tussen een les van 45 minuten of een les van 1,5 uur. Resultaat na deze les is een inzicht in uw verbeterpunten en natuurlijk al een progressie in uw golfspel.

Prijs €

 

 

 

 

Linda Rozer

(Designer)

John Mackenzy

(Hr Manager)

John Doe

(Develpoer)